FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Tła z PTT
Autor Wiadomość
JohnBrawo 
nowy


Wiek: 17
Dołączył: 07 Kwi 2019
Posty: 47
Skąd: poznań
Wysłany: 12-04-2019, 23:27   Tła z PTT

Od jakiegoś czasu buduję trasę, do której potrzebowałbym tła gór. Na PTT znalazłem dwie paczki teł, które mnie zainteresowały [tła Sudety i Tła wielkopolskie v0.1] niestety jak z większością contentu, nie mogę ich pobrać przez błąd czy coś. Czy ktoś ma te tła, i mógłby mi je wysłać?
 
 
 
Thalys 
znawca
Jack Sparrow


Pomógł: 34 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 1317
Skąd: Warszawa

Wysłany: 13-04-2019, 07:21   

Jaki błąd?
_________________
BimbajMajster
http://www.trainzverve.com
https://www.facebook.com/trainzVERVE/
 
 
 
JohnBrawo 
nowy


Wiek: 17
Dołączył: 07 Kwi 2019
Posty: 47
Skąd: poznań
Wysłany: 13-04-2019, 11:05   

jak klikam na jakikolwiek link do downloadu na PPT dwnload, wychodzi mi okienko z opisem i obrazkiem przedmiotu w tym assecie, klikam pobierz i wyskakuje okno z 99+ linijkami liter i znaczków, a pobierać się nie zaczyna. Kiedyś działało, a teraz od jakiegoś raku jest ten błąd. Nie wiem czy to tylko u mnie występuje
 
 
 
RBach 
Administrator
Toromistrz


Pomógł: 289 razy
Wiek: 44
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 4203
Skąd: Gościcino Centralne
Wysłany: 13-04-2019, 11:18   

JohnBrawo napisał/a:
Kiedyś działało, a teraz od jakiegoś raku jest ten błąd. Nie wiem czy to tylko u mnie występuje


Działa normalnie. Jeżeli wyskakują ci krzaczki, to nie klikaj lewym tylko prawym i z menu "zapisz jako". Było na forum miliard razy.
_________________
Moje dodatki
Instrukcje kolejowe
KUID:263713
aktualny release skryptów sygnalizacji v5.3: 11.04.2020
 
 
ja3f
super user


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 143
Skąd: Poznań
Wysłany: 13-04-2019, 11:20   

To wina przeglądarki. Było już o tym np. tu http://www.trainz.pl/_for...hlight=#142940.
Jeśli to firefox klikamy link prawym klawiszem myszy i wybieramy zapisz element docelowy jako.
 
 
 
JohnBrawo 
nowy


Wiek: 17
Dołączył: 07 Kwi 2019
Posty: 47
Skąd: poznań
Wysłany: 13-04-2019, 21:52   

rzeczywiście. dzięki za pomoc i przepraszam za nie doczytanie
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group