Pomógł: 27 razy Wiek: 31 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 1483 Skąd: Pruszków
Wysłany: 21-05-2016, 11:34
No ja bardzo chętnie się wybiorę na jakieś wspólne żarło :) jedyne moje ograniczenie jest takie, że będę holował ze sobą wuja z JuEsEj, który przyjedzie zostawić trochę dolarów u wystawców - jestem jego kierowcą, więc muszę się trochę dopasować do grafiku.
Ale spoko, coś się wymyśli na pewno :) jesteśmy intacz :)
_________________ Baron von Schlosserhoffen.
-----------------------------------------------------------
www.kwt.ovh
Wysłany: 21-05-2016, 12:37
Ja zapraszam do mnie na wystawę makiety wąskotorowej w skali 1:87. Będzie można zobaczyć np: Załadunek lub wyładunek normalnotorowego wagonu na wagony tzw. transportery. Będą również przewozy towarowe buraków cukrowych do gorzeli trakcją parową lub spalinową, przewozy pasażerskie i inne. Ze znajomymi wystawiamy się jako Polska Makieta Modułowa H0. Będzie można także zobaczyć parowóz Ol49-33 który jest wykonany cały z blachy foto trawionej z każdym najmniejszym szczegółem, też będzie lokomotywa SP45-070 z przydziałem D.O.K.P Gdańsk Lok. Olsztyn. Obie maszyny będą służyły do przetoków i manewrów. Jak ktoś będzie to zapraszam bo warto :D
Jeśli chcecie zobaczyć jak to będzie wyglądało zapraszam na stronę i Kanał na YouTube ;)